maandag 26 september 2011

Getagged


Ik ben getagged. En wel door Sarah van Een huis in de straat. Dank je voor de eer Sarah!

1. Ik heb een vreselijke hekel aan koffie...om het te drinken, te zetten (brrr die lucht!) En ik ril zelfs van chocolaatjes met koffie.
2. ik ben gek op kinderen. Heb zelf een dochtertje van nu 14 maand en een klas vol.
3. ik hou van rood en ik heb dan ook in mijn huis in bijna alle kamers een muur knalrood.
4. ik ga altijd heel laat naar bed, door een mooi boek, film of een projectje wat ik nog perse af wil maken.
5. ik ben al drie keer begonnen met rijlessen. Maar elke keer komt er iets tussen. Een keer kregen we een huis dus het geld ging toen naar het huis, een keer gingen we trouwen. En de laatste keer was ik zwanger, en ik ben de hele zwangerschap niet in staat geweest om verder te gaan. 
6. ik kijk altijd als ik in mijn hok zit (hobbykamer) Charmed. Keurig van aflevering 1 seizoen 1, tot aan de laatste aflevering in seizoen 8. Niet op een avond natuurlijk. Ik denk dat ik de hele serie al wel 10 keer heb gezien....
7. ik ben pas begonnen met naaien in mei 2011. Ik ben echt een broekie. Hiervoor was ik druk met kralen, fimo klei en het maken van kralen van fimo klei (dit doe ik ook allemaal nog). Ik heb nu het haken ook ontdekt. 
8. mijn naaimachine is al 30 jaar oud. We hebben hetzelfde bouwjaar.
9.  ik wil stiekem als ik groot ben stand-up comedian worden. En actrice. En ik wil mijn eigen winkeltje met mijn projectjes en materialen.
10. ik ben heel erg chaotisch...als ik met een project bezig ben kun je mijn tafel niet zien..En ik ben een hele avond weer bezig om de zooi weer op te ruimen. 

Poeh dat was een hele bevalling. Het is nog moeilijk ook. Ik heb niet veel volgers dus om aan 5 mensen te komen, kies ik ook andere blogs..1 opmerking:

  1. Op je nummer 9, het is nooit erg om te dromen hè. Ik heb ook zo'n paar dingen 'als ik later groot ben...'

    BeantwoordenVerwijderen