woensdag 31 augustus 2011

Ben er stil van..

en dat wil wat zeggen. Tijdens het surfen naar mooie dingen kwam ik op een Russisch weblog. Nu is mijn Russisch een beetje roestig, maar de foto's spreken voor zich. En een vertalingkje van Google erover en je snapt de strekking.



Ik heb bijna de hele middag kwijlend achter mijn scherm gezeten. De kleuren, de afwerking en gewoon het idee. Prachtig.

zaterdag 13 augustus 2011

shirt + wasco = super shirt

ik was net op bezoek bij maarnietvangrijs en daar las ik het. Shirts bedrukken kan ook met wasco! Mijn mond viel open toen ik las hoe makkelijk dat is! Dus gelijk in de kast gedoken en zo waar had ik alles in huis. Wasco, schuurpapier, bakpapier, strijkijzer en inspiratie. Ik heb het eerst op een rompertje uitgeprobeerd en het is helemaal gelukt! Er prijkt nu op een hele saaie witte romper van Plurkie een hele gave Janneke. I know, het is nu niet echt het meest originele idee maar goed. Nu dus naar boetiek Wieb om simpele goedkope shirtjes te halen en dan alle kleine ukkies in mijn omgeving verrassen met een super leuk shirt! Ideeën genoeg in ieder geval.

Sacha van maarnietvangrijs, is niet de enige die in de weer is met wasco. Hier en hier leer je er meer over.

donderdag 4 augustus 2011

Speelbal



voor meisje Plurkie. Ook al is ze al 1, speelt ze hier heel graag mee. Ik had er eentje gemaakt voor iemand die een kraamcadeautje zocht. Die vond ze zo leuk dat ik er ook maar eentje voor haar heb gemaakt. Op de bovenste foto was de bal nog niet helemaal netjes afgewerkt. Nu inmiddels wel hoor!

In de bal is een overhemd van haar papa verwerkt, dus ook een klein beetje recykleren....klein beetje maar

woensdag 3 augustus 2011

Pippi Langkous schortje/jurkje

De verjaardagsjurk van meisje Plurkie. Was nog een hele klus, want ik moest zelf een patroon tekenen. Ja ja alweer een patroon! Ik heb maar foto's van 1 kant, de andere kant komt nog.


dinsdag 2 augustus 2011

De vakantie vliegt..

voorbij..Deze week en volgende week nog. En dan moet deze mama weer aan de bak. Volgende week vrijdag heb ik zelfs al de eerste vergadering. Ik zie er een beetje tegen op...al vind ik mijn werk ook geweldig.

we gaan dus nog even heel erg genieten...Plurkie is wakker dus we gaan lekker naar buiten!