woensdag 30 november 2011

Zsazsa zilet zonder vachtje



Behorende bij het kwart rimpelrokje van Ienemiene die ik eerder maakte. Het is een gedeeltelijk gevalletje van recykleren. De jeansstof is natuurlijk mijn oude spijkerbroek, nou ja een stukje ervan. En de binnenkant is die prachtige stof die ik van de zus van oma kreeg. De knopen maakte ik zelf van fimoklei. 

zaterdag 26 november 2011

woensdag 16 november 2011

Stropdas romper


Voor een nog klein ongeboren jongetje. 
Ik maakte uit een oude pantalon van mezelf een stropdas applicatie en streek er vlies achter. Ik heb hem vastgezet met een zigzagsteek. 

zondag 13 november 2011

een kwart rimpelrokje van IeneMiene


Op de foto lijkt het rimpelstuk heel groot, maar hij hangt een beetje vreemd op de hanger. En mijn model is in dromenland. Echt een super leuk rokje om te maken!

Edit: model is wakker...incl sluikreclame...


zaterdag 5 november 2011

Slab nummer 4



Als ik niet zo goed weet wat ik nu eens moet maken, dan maak ik een slab
Dus hier, nummer 4.

vrijdag 4 november 2011

hartjes..alweer

De afgelopen week was idioot druk en eigenlijk had ik nergens tijd voor. Maar ja, ik wilde echt even knutselen en even mijn hoofd legen. Dan zijn hartjes een ideaal projectje, ze zijn namelijk in 5 minuutjes klaar. We zijn al het bos in geweest om een tak te zoeken, nu alleen nog ophangen.

Dit is een projectje waar je mooi je restjes mee kunt opruimen en er werd hier weer wat af gerecykleerd (is dat een woord?) Ik gebruikte stukken van een broek, overhemd en een gordijn.