vrijdag 8 juni 2012

een kap voor de Bugaboo



Hier dan de foto van de kap van de Bugaboo. Ik ben vergeten om een foto van de binnenkant te maken. Maar goed. De binnenkant is witte fleece, lekker voor het winterseizoen als het hummeltje komen gaat!

een belly warmer hoes


Om mijn belly warmer zit een hele saaie molton hoes. Daar moest natuurlijk iets aan gedaan worden. Dus katoenen hoes gevoerd met molton en met stukken postzak erop genaaid. Dat staat straks een stuk gezelliger.


donderdag 7 juni 2012

een vlaggenslinger




Postzakken en restjes katoen. Klomp, traktor, tulp, molen, hartje, kussend paartje en natuurlijk de Hollandse vlag.

woensdag 6 juni 2012

een kussen

Ik maakte weer eens een kussen. En nu eens niet van vilt. Nu van een leuk katoentje en stukken postzak. De achterkant is helemaal katoen, ik wil nog meer maken voor op de babykamer met postzakken dus wij zijn zuinig!  Vulling van het kussen komt van de action.



maandag 4 juni 2012

Luierhoes

Ik maakte nog eens een luierhoes. Deze is voor baby nummer twee. Passend bij mij nieuwe blauwe luiertas. En natuurlijk bij mijn pas gemaakte postzakken kap van mijn Bugaboo. Ik hoop dat ik morgen niet vergeet foto's te maken.




Gemaakt natuurlijk volgens de tut van Eloleo en Mne Zsazsa.

zondag 3 juni 2012

een vilten broche


Ik maakte als verjaardagscadeautje een vilten broche van een Dahlia. Erg leuk klusje en met een tutorial op internet is het een eitje. Maar waar had ik die link ook al weer???

zaterdag 2 juni 2012

Jurk wordt rokje

Ik ging maar weer eens recykleren. Ik kreeg van een vriendin een leuk jurkje om eens wat mee te doen. Ik zag er gelijk een rokje voor meisje Plurkie in.




vrijdag 1 juni 2012

ik pimpte eens een shirtje


Ik maakte dit shirtje bij het rokje dat ik gister liet zien. Ik knipte 4 even grote cirkels uit dezelfde stof als het rokje. Die cirkels vouwde ik in vieren. Vast stikken en een zelfgemaakte fimo knoop in het midden. Toen met de naaimachine een steeltje en blad erop geborduurd. Inmiddels staat er ook een rode lijn naast anders zie je dat ding amper. En ik heb dan natuurlijk niet voor niks gedaan he?

een super simpel rimpelrokje


Een rokje voor meisje Plurkie. Mooie seersucker die ik kocht op een stoffenspektakel. Kantje eronder en hoppa rokje voor de zomer.

Inmiddels is het model wakker. Terwijl ze sliep pimpte ik er ook nog een shirtje bij. Je kan op deze foto's niet zien dat ik van die cirkel stof een bloem heb gemaakt door er een stam en een blad bij te borduren met de naaimachien.